Contacte ESP    CAT Tel. 93 733 10 38

Al 1995, a la ciutat de Terrassa va sorgir una nova entitat dedicada a l’activitat física, l’esport i la salut. El concepte va ser una novetat no només en l’àmbit local si no també a nivell nacional donat que fou un dels primers centres concebuts com a “macro gimnàs”. El Q sport original va ser tot un èxit  i ràpidament es va fer un nom a la ciutat i els terrassencs van poder gaudir d’un espai per l’esport amb una ubicació immillorables i sales i instal·lacions mai vistes fins a aleshores sense perdre un ambient cordial i familiar amb els seus socis.

Sempre guiats per una voluntat d’innovació, Q sport, no es va conformar amb ser un dels macro gimnasos mes grans i complets de l’estat si no que va cercar en els anys següents incloure serveis i activitats nous. Q sport fou, per exemple, un dels primers centres en incloure al seu ventall d’activitats el ciclisme indoor fet amb una sala en disposició d’amfiteatre i efectes de llum i so espectaculars. També fou un dels primers clubs en incloure serveis de salut i estètica dintre de les mateixes instal•lacions y oferir una zona d’aigües amb Spa.

Gràcies a l’èxit i acollida inicial, cap a l’any 2005 el club va patir una remodelació per poder donar cabuda al volum de socis i es van implantar canvis que foren un altre fita en l’àmbit dels centres esportius com la gran sala de Fitness amb més de 150 estacions o sales d’activitats dirigides temàtiques. Durant tot aquest temps Q sport va incloure les activitats i sistemes d’entrenament més punters..

La prova de que el concepte de Q Sport Urban Fitnesses vigent son el més de 15 anys que l’entitat esta viva. .

Q sport és ara Q sport Urban Fitness un gran centre de Fitness i salut urbà que afronta el futur amb força per seguir sent un referent en l'àmbit dels centres esportius i donar el millor servei en Fitness, esport i salut.