Contacte ESP    CAT Tel. 93 733 10 38

Q Sport Urban Fitness es un club amb grans instal·lacions i sempre recomanen que ens visiteu però a continuació teniu un resum del que podeu trobar:

Àrea acuàtica i oasi

Descobreix el que l’aigua pot fer per a tu. Pots nedar i fer classes a qualsevol de les nostres 2 piscines cobertes o aprendre i millorar la teva tècnica de natació als nostres cursets.  Relaxat als nostres Hidromassatges, saunes i Termes o si ho prefereixes gaudeix d’un oasi enmig de la ciutat.

Fitness

Si t’agrada el Fitness enlloc trobaràs una sala com al Q sport. Més de 100 estacions de força i cardiovasculars d’última generació, zona d’entrenament funcional, un equip de tècnics professionals al teu servei, vora de 2000m2 amb molta amplitud i llum natural i l’ambient que a tu t’agrada.

Estudi Zen

Deixa que la teva ment assoleixi un altre nivell. A Q Sport Urban Fitness pots fer activitats com el Ioga i  el Pilates en un entorn privilegiat amb ambientació exclusiva que farà possible que la teva ment i el teu cos connectin.

Indoor Cycling

El ciclisme Indoor més autèntic només a Q sport Urban Fitness. Vine a la nova sala de Q Indoor Cycling i comprova per que som els millors. Noves bicicletes M3 i un equip de professionals que et faran fruir al màxim.

Estudi Striding

El concepte de la el•líptica en classe dirigida en un espai espectacular. Descobreix una activitat que triomfa a Q  sport Urban Fitness.

Estudi Verd arts marcials

Ets un lluitador doncs Q Sport Urban Fitness és el teu club. Si t’agraden les arts marcials podràs escollir en el nostre ventall d’activitats Mhuai Thai, Krav Maga....i si t’atreveixes  pots pujar al nostre Ring (pròximament). Acceptes el repte?

Estudis polivalents

 

 

L’espai que tu necessites per fer activitats dirigides. Treballa amb amplitud en qualsevol dels nostres 3 estudis polivalents on oferim una amplia oferta de classes en diversos horaris. Segur que hi ha una activitat per a tu!

Sales Exclusives d'entrenament personal i Pilates

Una zona privada pels nostres clients d’entrenament personal amb els nous  mètodes d’entrenament com la vibració mecànica  i estacions exclusives com la MVE, GTS, TRX i Reformer.

 

Vestidors

6 Vestidors d’adults i 5 d’infantils per que tinguis més comoditat. Canviat al vestidor independent de cada àrea i podràs fer servir els seus armariets individuals, gel de dutxa, assecadors, bascules ...

Altres


Solarium de alta presión.
Zona Wi fi.
Parking .