Contacte ESP    CAT Tel. 93 733 10 38

A Q Sport Urban Fitness  t’oferim les millors estacions per treballar el teu cos de la mà del fabricant americà Life Fitness® i Hammer Strenght®. Tenim estacions per treballar tots els grups musculars que s’adapten tant a principiants com a professionals del Fitness. A la sala de Fitness de Q Sport Urban Fitness trobareu les clàssiques màquines de plaques i també les convergents de pes lliure.

Comptem amb una amplia varietat d’aparells cardiovasculars des de les bicicletes verticals, amb respatler, steps, el·líptiques i  cintes de córrer  dotats de sistemes multimèdia que permeten veure la TV, escolta la teva música o veure els teus vídeos i controlar la Freqüència cardíaca en temps real. També hi podeu trobar rems indoor amb pantalla digital i jocs integrats.

Cal mencionar també la zona de pes lliure amb mes de 25 bancs per treballar diferents exercicis i un ampli ventall de manuelles que van des dels 2 fins als 42kg.

Disposem de l’estació Synrgy 360® orientada a l’entrenament funcional i d’altres aparells que permeten múltiples varietats pels amants d’aquest tipus d’entrenament com la Kinesis® Wall.