Contacte ESP    CAT Tel. 93 733 10 38

A l’àrea de Fitness disposes d’un equip disposat a ajudar-te en tot l’horari d’apertura. Vols saber quina activitat es la millor per a tu? Necessites una rutina d’entrenament? Tens dubtes amb algun exercici?  Vols prendre algun suplement esportiu? Aquestes i moltes altres preguntes son les que et poden contestar els membres del nostre departament:

 

Jordi Salvador Iborra

Coordinador de Fitness i Entrenament personal

En Jordi es el nostre tècnic més veterà amb més de 20 anys d’experiència. Actualment dirigeix el departament de Fitness i d’entrenament Personal. Diplomat en Infermeria. Llicenciat en Psicologia i especialista en Psicologia i Coaching de l’esport, esta habilitat per la Generalitat com a tècnic i coordinador esportiu i te també varies titulacions sobre les que destaquen tècnic de Fitness, Entrenador Personal, Instructor de Power Plate, Instructor GTS Gravity, Instructor MVE Pilates, Instructor Synergi, Instructor Functional Trainning.

És Especialista en entrenament de salut, força i tonificació. La frase amb la que s’identifica és "primer la tècnica, després la intensitat"

 

 

Oriol Sellares

Tècnic de Fitness i Entrenador Personal

L’Oriol es llicenciat en CAFE. Actualment la seva funció principal es la d’entrenador personal i ocasionalment dona suport a la sala de Fitness. Es caracteritza per la seva amabilitat de tracte, la seva professionalitat  i les ganes de seguir progressant. Posseeix les següents titulacions: Entrenador personal i preparador físic, instructor Gravity GTS
instructor Power plate, Instructor Sinergy i és especialista en  l’adaptació de l’entrenament a qualsevol  modalitat esportiva i d’ activitat física.

La frase amb la que s’identifica és: "Si a la qualitat de l’ entrenament, no a la quantitat"

 


 

 

 

Salvador Jiménez López

Tècnic de Fitness i Entrenador Personal

En Salvador és el clàssic exemple d’algú que fa del seu hobby la seva professió. Practicant de musculació i Fitness des de fa molts anys ha cercat formar-se per aprofundir els seus coneixements. Es titulat en Fitness per l’acadèmia Orthos i sempre li agrada estar al dia de les noves tendències i mètodes d’entrenament. Actualment cobreix una de les franges horàries de la nostra sala de Fitness i exerceix com a entrenador personal. El Salvador destaca per la seva capacitat d’argumentació i per estar sempre atent a les correccions dels moviments dels nostres socis.

La frase amb la que s’identifica és: “els moviments correctes porten a un entrenament de qualitat”.

 

 

Carles Pujol Soler

Tècnic de Fitness

En Carles és el nostre tècnic de caps de setmana i festius. Vinculat al mon de l’activitat física com a practicant de Fitness i entrenador de bàsquet. Es titulat en Fitness per l’acadèmia Orthos. De caràcter tranquil i afable sempre esta disposat a proporcionar la seva ajuda.

La frase amb la que s’identifica és: “entrena be per rendir be”.