Contacte ESP    CAT Tel. 93 733 10 38

Aquí trobaràs el detall de les nostres instal·lacions de Fitness. Mesures, estacions i tot el que necessites per conèixer la nostra sala de Fitness amb profunditat..

La superfície de la sala de Fitness de Q Sport Urban Fitness es de 1160m² distribuïts en 2 plantes.

Planta superior

Te unes mesures de 15.6m per 7,9 i 30m per 7m el que dona una superfície total de 335 m². Hi podeu trobar les estacions cardiovasculars el·líptiques, els steps, els rems indoor, les bicicletes verticals i amb respatller. A més podem trobar una zona de circuit d’estacions isotòniques, zona d’estiraments amb espatlleres i la zona d’abdominals.

Planta inferior

Te unes mesures de 27.5m per 30 m el que dona una superfície total de 825m². En aquesta planta hi trobareu les cintes de córrer i totes les estacions pel treball de força. En concret comptem amb prop de 60 estacions de força a banda dels tres complexos multi politja que permeten obtenir 18 estacions més de treball. També en aquesta zona hi trobareu l’àrea d’entrenament funcional i auto carrega en la qual destaquen l’estació  Synrgi 360®, la Kinesis® Wall i elements com escales i cordes de més de 7 m.  També hi trobem una zona de pes lliure de 195m² i que te un total de 118 manuelles i 21 bancs. Finalment hi trobem la zona express, una zona lliure de 45m² on es fan les sessions de core i abdominals express o per que s’empra per fer treballs funcionals.