Contacte ESP    CAT Tel. 93 733 10 38

Si vols aprendre a nedar Q Sport Urban Fitness  te cursos de natació per tots els nivells i totes les edats.  Escull entre un amplia possibilitat d’horaris disponibles. Coneix els nostres nivells i els nostres cursos.

 

ADAPTACIÓ AL MEDI AQUÀTIC

Els nens descobreixen les possibilitats motrius i els objectius socials i afectius estan presents en tot el procés d’aprenentatge ja que els continguts es treballen en col•laboració amb els pares. Durada de 45’

 

BEBÉS

Sessions de 30’ de durada.  Actiu , lúdic i estimulant, el nadó descobreix el mitja aquàtic i comença a experimentar respostes motrius bàsiques, enfortir el sistema cardiovascular, respiratori i millorar el sistema immunològic. El procés es fa amb l’acompanyament dels pares fet que reforça els vincles emocionals i la confiança.

 

NIVEL VERMELL

És la familiarització de l’infant amb el mitjà aquàtic en aquesta fase es pretén que el nen adquireixi l’autonomia suficient per poder desenvolupar-se ell dins de l’aigua. El nen segueix l’ajut del monitor dins de l’aigua igual que la necessitat d’us de material auxiliar.

 

NIVEL TARONJA

És l’inici al treball sense l’ajuda de material auxiliar. Aquí el nen te més independència dintre de l’aigua i fora.

 

NIVEL GROC

L’infant comença a controlar el seu cos a dins de l’aigua. En aquesta fase es treballa molt a nivell propioceptiu, ja que l’infant comença a coordinar el seu cos.

 

NIVEL VERD

El nen ja es conscient del seus moviments dins de l’aigua i ara començarà a coordinar-lo. En aquesta fase el nen ja controla estils de natació com el crol i l’esquena i es comença a introduir braça.

 

NIVEL BLAU

Perfeccionament de la tècnica dels estils de natació e introducció a l’estil papallona i als viratges.

 

NIVEL BLANC

Fase de perfeccionament dels estils, es busca que els moviments siguin més eficients i es treballa la millora de la resistència.

 

ADULTS

Aprenentatge de la natació partint des de cero o cercant un perfeccionament de la tècnica dels estils per disciplines esportives o salut.