Contacte ESP    CAT Tel. 93 733 10 38

Anna Sánchez López

Coordinadora de la secció de natació

L'Anna és la responsable de la secció: Persona responsable i molt riallera, sempre disposada a ajudar en tot moment porta al centre des de l'any 1998. Posseeix les següents titulacions: CGFS d'animació d'activitats físico-esportives, educadora infantil, monitora de natació per la RFEN i FCN i socorrista aquàtica per la FCN.

És una persona polivalent, por fer tant classes a la piscina, com pilates i entrenament personal. Te moltes ganes d’aprendre el que l’ha portat a tenir una formació molt variada on destaca: instructora Synergi, instructora GTS Gravity, instructora Power Plate, Pilates Matt i MVE. Dins el mitjà aquàtic fa activitats de tot tipus. Es especialista en nadons, tercera edad i poblacions especials..

La frase amb la que s'identifica és "Treu el teu màxim rendiment tan a dins de l’aigua com fora"

 

Sandra Faro Molina

Tècnica de natació

La Sandra és llicenciada en pedagogia i amb un màster de psicopedagogia. És monitora de natació per la FCN. Actualment la seva funció és la de impartir classes de natació amb infants (nadons fins a adolescents) a adults. És una gran professional amb ganes de transmetre els seus coneixements i la seva experiència. La Sandra encara esta activa en la competició de natació.

La frase amb que s'identifica és: "Tot esforç te la seva recompensa"

 

Marta Font i Roca

Tècnica de natació

La Marta és monitora de natació per la RFEN i FCN i socorrista aquàtica per la FCN. Persona responsable amb moltes ganes d'oferir als alumnes els seus coneixement, ja que porta més de 30 anys impartint la docència dins del mon aquàtic.

La frase amb que s'identifica es: "Tant en la vida com a l’esport els límits els posa un mateix"

 

Raquel Ruíz

Tècnica de natació i SOS

La Raquel és monitora de natació per la FCN i SOS aquàtica també per aquesta mateixa federació. Si la voleu trobar pel centre, ella és l'encarregada d'obrir a les 6.30h fins a les 14.30h. També la pots trobar fent classes amb nens/es algunes tardes.

La frase amb que s'identifica es: " L’aigua és la meva passió"

 

Bea Mata Martínez

Tècnica de natació

La Bea és una persona activa amb una gran preocupació per aprendre i poder aplicar els seus coneixements als demés. Imparteix classes des de nadons fins a tercera edat, passant pels aquagyms... Posseeix les següents titulacions: actualment cursant CAFE, CFGS d'animació d'activitats físico-esportives, monitora de natació per la FCN i SOS aquàtic per la FCN. Cal dir que la Bea està actualment en actiu dintre del món de la competició .

La frase amb que s'identifica és: "Nomes el que pot veure l’invisible por fer l’impossible"

 

Sergio Muñoz Ruíz

SOS

Actualment el Sergio, està cursant el CFGS d'animació d'activitats físic-esportives. És un noi molt amable i atent amb els client, sempre disposat a ajudar i facilitar la feina a tothom Altres titulacions: Monitor de Natació FCN, SOS per la FCN i DEA.

La frase amb que s'identifica és: "Si cerques resultats diferents no facis sempre el mateix"

 

Alan Gerschcovsky Rodríguez:

SOS

A l'Alan el pots trobar els diumenges, és el SOS dels Caps de Setmana. També posseeix la titulació de monitor de natació per la FCN. La seva passió és l'aigua i ha fent d'ella la seva professió, ja que a part de ser el nostre socorrista, l'Alan és "patrón de altura" (vaixell). És una persona molt atenta amb ganes de millorar en cada moment.

La frase amb que s'identifica és: "Per obtenir resultats diferents, atreveix-te a entrenar diferent"

 

Sandra Vintró

Monitora de natació

La Sandra és CFGS d'animació d'activitats físic-esportives, té una gran experiència com a monitora amb infants amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys. A ella la pots trobar fent classes a les tardes. Actualment la Sandra està estudiant quart de Criminologia a la UAB.

La frase amb que s'identifica és: "M’agrada que els nens tinguin seguretat a l’aigua"

 

Sandra Rivera

Monitora de natació sincronitzada

La Sandra és tècnic superior d'animació d'activitats físic-esportives, actualment estudiant de fisioteràpia. És la fundadora de Sincro Vallés i actualment monitora de natació i natació sincronitzada a les nostres instal•lacions. És una persona lluitadora amb un gran esperit de superació. 

La frase amb que s'identifica és: "Si vols quelcom lluita per obtenir-ho"