Contacte ESP    CAT Tel. 93 733 10 38

Al següent apartat trobaràs la descripció de totes aquelles activitats dirigides de Q sport Urban Fitness.

SH`BAM®

Un divertit programa d’entrenament que combina moviments de ball senzills i sensuals. Sh’bam® és perfecte per posar-se en forma i treure l’artista que portes a dins malgrat ballar no sigui una de les teves qualitats innates. Ballaràs al ritme dels èxits més actuals, de la música dance que més s’escolta, cançons llatines i versions ballables de grans èxits.

 

BODYPUMP®

És la classe original amb barra i discos que enforteix i tonifica to el cos. En aquesta sessió de 60’ treballaràs els principals grups musculars emprant els millors exercicis de la sala de Fitness.

 

BODYCOMBAT®

És un programa d’entrenament cardiovascular inspirat en les Arts marcials. Amb aquest sistema alliberaràs grans dosis d’adrenalina i descobriràs la teva força interior. Els seus moviments estan extrets d’ una gran varietat de disciplines com karate, Boxa, Tae Kwon Do, Tai Chi i Mhuay Thai. Tots els moviments es fan acompanyats de música..

 

BODYBALANCE®

És un programa d’entrenament inspirat amb el Ioga, el Tai Chi i el Pilates  que millora la flexibilitat, la força i t’amorterarà una sensació de tranquil•litat i benestar. Els seus exercicis de respiració controlada, concentració i les seqüencies d’estiraments et portaran a un altre mon.

 

AERODANCE

És una disciplina que uneix exercicis d’aeròbic i passos de ball. Fusió de la dansa i l’aeròbic en un mètode senzill, eficaç i ràpid d’aprendre. Es basa en el moviment de braços i cames que permeten la creació de milers de coreografies plenes d’imaginació i creativitat que faran millorar la teva condició cardio vascular.

 

STRIDING

Activitat que consisteix en 50’ de classe en grup, simulant moviments similars als del trekking emprant una estació el•líptica keiser® m5. El ritme varia segons el temps musical escollit a  cada moment. Deixat porta per la música en una activitat divertida que et sorprendrà.

 

Q INDOOR CYCLING

El ciclisme Indoor amb el màxim nivell de qualitat. Sessions realitzades sobre les bicicletes estàtiques M3 on es reprodueixen diferents recorreguts I nivells d’intensitat a una sala amb il•luminació i so espectaculars.

 

GLOBAL STEP

Sessions realitzades amb un Step realitzant moviments rítmics amb una intensitat alta i coreografies. Un Sistema per millorar la condició aeròbica molt eficaç.

 

GAC

Sessions especifiques de tonificació per treballar zones rebels com els glutis, les abdominals i les cames amb moviments assequibles per a tothom.

 

IOGA

Basat en 4 aspectes bàsics; relaxació física i mental, respiració complerta, “asanas” i meditació. Redueix l’estrès i augmenta la flexibilitat.

 

PILATES

Mètode d’entrenament uniforme, que integra conceptes de tècniques orientals i disciplines occidentals que dona lloc a un cos fort i estilitzat. 

 

EXPRESS CORE & ABDOMINALS

Activitat que es realitza a l’espai express de la sala de Fitness i de 20’ de duració destinats específicament al treball de la musculatura abdominal i exercicis de Core trainning.

 

METABOLIC

Entrenament destinat a l’ús de les diferents vies metabòliques que te el cos per obtenir energia es treballa amb exercicis funcionals i canvis d’intensitat. 

 

CROSS SYNRGY

L’exercici intervàlic d’alta intensitat complet, divertit i efectiu. Treballa la força, la velocitat, l’agilitat i la resistència a la nostra estació funcional Synergy 360.  

 

RUNNING

Sessions Outdoor per iniciar-se a córrer o millorar el rendiment en disciplines d’aquest tipus. Sortides per la ciutat en grup guiades per un professional experimentat en curses i running.

 

KRAV MAGA

Disciplina de defensa personal inspirada en el sistema de lluita que emprà l’exercit israelià. Basat en la disciplina. Aporta recursos per poder actuar en situacions d’agressió.

 

AQUAGYM

Sessió d’entrenament de tonificació d’alta intensitat que te per objectiu la millora i/o manteniment de la forma física on es realitzen activitats de tonificació muscular combinades amb exercicis cardiovasculars. Esta recomanat per a qualsevol tipus de públic.

 

AQUAEMBARAS

Exercicis de preparació al part amb la màxima seguretat fets per un professional en Fisioteràpia.

 

SALUD

Sessions guiades per un professional en fisioteràpia específiques per la millora de patologies de l’aparell locomotor i d’altre indole mitjançant el treball a l’aigua. 

 

AQUAEROBIC/TONO

Sessions amb coreografía on es combina el treball cardiovascular i la tonificació muscular. Treball molt complert, efectiu i divertit.

 

AQUADANCE

Sessions cardiovasculars basades en el ball. Molt dinàmiques on es combina tot tipus de música actual 

 

AQUASENIOR

Sessió cardiovascular i de tonificació muscular  de moderada intensitat que te per objectiu la millora i/o manteniment de la forma física.  .  

 

NATACIÓ EXPRESS

Sessió completa e intensa d’exercici físic dins de l’aigua.

 

FISIO FUN

Activitat que esta realitzada per un professional en Fisioteràpia que compta amb exercicis destinats a millorar elements com la postura, l’equilibri, el treball de Core i tot en una sessió dintre de l’aigua i amb la diversió assegurada.

 

GIM SUAU

Activitat de intensitat baixa o moderada per aquells usuaris que desitgen posar-se en forma amb un ritme més progressiu. Cerca la millora de totes les capacitats físiques de l’individu.

 

HIPOPRESSIUS

Sessions guiades per un expert en el mètode que proposa Exercicis destinats a reduir la pressió intra abdominal i que permet la reducció de la cintura, la millora de problemes d’esquena i els reforç de la faixa abdominal entre d’altres beneficis. 

 

ZUMBA®

Disciplina de Fitness d’entrenament cardiovascular que es basa en l’execució d’unes moviments de ball amb coreografia emprant ritmes llatins. Una forma divertida de cremar calories i millora la teva resistència. 

 

T.B.C.

Nova tendència del Fitness. Les seves sigles signifiquen Total Body Conditioning o el que es el mateix: exercicis que permetin al nostre cos treballar totes les capacitats físiques.

 

JUDO

Art marcial d'origen japonès basat en llancis de l'oponent o tècniques d'immobilització entre d'altres. Fomenta la forma física, l'autocontrol, el respecte per contra i la disciplina.

 

HIP HOP

El hip hop és un estil de ball que és el seu origen es va utilitzar com a forma d'auto-expressió. Combina diferents moviments per crear coreografies espectaculars .

 

NATACIÓ SINCRONITZADA

Activitat esportiva basada en efectuar moviments i figures compassats i amb tècnica artística dins de l'aigua.

 
 
GIM ESPORTIVA

Activitat esportiva basada en efectuar moviments i acrobàcies emprant tant el terra com d'altres elements com barres d'equilibri, paral·leles, anelles..