Contacte ESP    CAT Tel. 93 733 10 38

Q Sport Urban Fitness disposa d’ un equip d’instructors motivats, amb experiència i que faran que qualsevol activitat dirigida que facis t’agradi d’allò més, aquí te’ls presentem:

 

Mary Berman

 

Pura energia i diversió. La Mary a més de ser la Co Coordinadora de la secció d’activitats dirigides és una persona molt polivalent instructora de ciclisme Indoor i Eliptica Indoor, Body Pump, Sh’bam, Aerodance, TBC, Aquagym i Body Balance.

 

Marcelo Gonzalez Lillo

En Marcelo és un dels tècnics més qualificats i versàtils que tenim. Es llicenciat en INEF i tècnic d’activitats dirigides de Step, TBC, GAC, Entrenament metabòlic, funcional, Body Pump i Striding M5.

 

Jordi Costa

Lluitador i seriós en Jordi es el nostre especialista en Krav Maga. Cinturo negre 1 Dan de Kick Boxing. Practicant de Jeet Kune Do. Instructor de Krav Maga per la Worldwide nivell expert. Instructor de Force Trainning Division de la KMW (secció policial).

 

Laura Díaz

La Laura te passió per el ball i ho transmet a cada sessió. Titulada professional de dansa clàssica, contemporània, jazz i Hip Hop. Monitora de activitats extra escolars. Ha participat en diverses actuacions i exhibicions de dansa des de els 6 anys.

 

Mónica Pérez Nieto

La Mónica porta tota una vida dedicada a les activitats dirigides i això es nota a cada sessió que imparteix. Instructora en els programes bodypump®, bodycombat®, sh'bam®. Instructora Aquadance, condicionament físic, aeròbic i steps. Coreògrafa i monitora de jazz, funky, hip hop y latino. Coreògrafa del grup kid's street (tres vegades campiones d’Espanya de funky hip-hop). Certificada en dietètica i nutrició esportiva.

 

Manolo Agudo

Un professional del ciclisme Indoor que es deixa la pell a cada classe. Instructor de ciclisme indoor certificat de Keiser, Instructor Indoor Cycling de Life Fitness pentatlón, Instructor Power Pacer, Instructor Fit –bike. Instructor M5 Strider. Ha actuat com a presenter a diferents esdeveniments.

 

Susana Herrerias

Imparteix sessions de ciclisme indoor i Striding intenses i dinàmiques. Instructora de ciclisme indoor certificat de Keiser, Instructora Indoor Cycling , Instructora Best Cycling a participat a diferents esdeveniments de ciclisme indoor.

 

Xavi Sanz

Instructor ciclo Indoor sistema Scwinn. Un tècnic en ciclisme Indoor amb sobrada  experiencia i coneixements que dona unes sessions explosives. També dur a terme sessions de Striding. Adicionalment està  format com a professor de Taekwondo.  

 

Diego Prado

 

Miguel Angel

 

Susana Muno

 

Mercè Abad

 

Felisa Felix

 

Antonio Hinojosa