Contacte ESP    CAT Tel. 93 733 10 38

Q Sport Urban Fitness disposa d’ un equip d’instructors motivats, amb experiència i que faran que qualsevol activitat dirigida que facis t’agradi d’allò més, aquí te’ls presentem:

 

Mary Berman

 

Pura energia i diversió. La Mary a més de ser la Co Coordinadora de la secció d’activitats dirigides és una persona molt polivalent instructora de ciclisme Indoor i Eliptica Indoor, Body Pump, Sh’bam, Aerodance, TBC, Aquagym i Body Balance.

 

Marcelo Gonzalez Lillo

En Marcelo és un dels tècnics més qualificats i versàtils que tenim. Es llicenciat en INEF i tècnic d’activitats dirigides de Step, TBC, GAC, Entrenament metabòlic, funcional, Body Pump i Striding M5.

Laura Díaz

La Laura te passió per el ball i ho transmet a cada sessió. Titulada professional de dansa clàssica, contemporània, jazz i Hip Hop. Monitora de activitats extra escolars. Ha participat en diverses actuacions i exhibicions de dansa des de els 6 anys.

 

Mónica Pérez Nieto

La Mónica porta tota una vida dedicada a les activitats dirigides i això es nota a cada sessió que imparteix. Instructora en els programes bodypump®, bodycombat®, sh'bam®. Instructora Aquadance, condicionament físic, aeròbic i steps. Coreògrafa i monitora de jazz, funky, hip hop y latino. Coreògrafa del grup kid's street (tres vegades campiones d’Espanya de funky hip-hop). Certificada en dietètica i nutrició esportiva.

 

Manolo Agudo

Un professional del ciclisme Indoor que es deixa la pell a cada classe. Instructor de ciclisme indoor certificat de Keiser, Instructor Indoor Cycling de Life Fitness pentatlón, Instructor Power Pacer, Instructor Fit –bike. Instructor M5 Strider. Ha actuat com a presenter a diferents esdeveniments.

 

Susana Herrerias

Imparteix sessions de ciclisme indoor i Striding intenses i dinàmiques. Instructora de ciclisme indoor certificat de Keiser, Instructora Indoor Cycling , Instructora Best Cycling a participat a diferents esdeveniments de ciclisme indoor.

 

Xavi Sanz

Instructor ciclo Indoor sistema Scwinn. Un tècnic en ciclisme Indoor amb sobrada  experiencia i coneixements que dona unes sessions explosives. També dur a terme sessions de Striding. Adicionalment està  format com a professor de Taekwondo.  

 

Diego Prado

Susana Muno

Mercè Abad

Felisa Felix

Antonio Hinojosa 

Pilar Vega