Contacte ESP    CAT Tel. 93 733 10 38

A Q Sport Urban Fitness te unes sales d’activitats dirigides molt amplies, amb il·luminació natural i confortables per fer qualsevol de les activitats que t’oferim. Et presentem el detall dels nostres estudis d’activitats dirigides.

Estudi Taronja

Aquesta sala situada a la primera planta es la més gran del club amb una superfície total de 253 m². Aquesta sala te un us polivalent i s’empra per fer activitats com el Body Pump®, el Body combat® i el TBC entre d’altres. Rep el seu nom pels colors triats per la seva decoració i es caracteritza per ser una sala diàfana amb llum natural i amb capacitat per sessions de gran afluència. Hi podem trobar una tarima que permet seguir el tècnic que fa la sessió des de qualsevol posició.

Estudi Blau

Sala situada a la primera planta. Te tot el terra de parquet flotant, fet que permet realitzar activitats d’impacte i ball.. Te una  superficie total de 140m².

Estudi Ciclisme Indoor

 

Sala destinada exclusivament a la pràctica del ciclisme indoor ubicada a la primera planta. Configurada en disposició d’amfiteatre i amb capacitat per 50 bicicletes. Disposa d’un equip de so professional i l’exclusiu sistema d’il·luminaciósensacions Led” i cartells retro il·luminats. La seva superfície total es de 141 m².

Estudi Striding

 

Situada a la primera planta aquesta sala esta destinada per la pràctica de l’indoor walking sobre estacions el·líptiques. Te una superfície total de 70 m². Disposa de 20 estacions el·líptiques. Compta amb un espectacular equip de so i il·luminació especial. La sala esta ambientada específicament per la pràctica d’aquesta activitat.

Estudi Zen

 

Sala especialment dissenyada pel desenvolupament de les activitats cos i ment i que s’ubica a la primera planta. Amb una ambientació i decoració especials per la pràctica d’activitats com el Ioga o el Pilates. Gracies a la seva capacitat i espai s’empra també per activitats que requereixen major capacitat de moviment com el Zumba® i el Sh’bam®. Disposa de tarima per l’instructor que permet seguir la sessió des de qualsevol posició de la sala. La seva superfície es de 202,43 m².

Estudi Verd

 

Sala destinada a la pràctica d’arts marcials situada a la planta baixa. Compta amb tot el necessari per la pràctica de les arts marcials. La seva  superficie  total es de 227,70 m².Destaca per ser una sala amb el sostre a gran alçada i grans finestrals que aporten molta sensació d’amplitud.