Contacte ESP    CAT Tel. 93 733 10 38

En aquest apartat podràs trobar una descripció dels nostres serveis de salut. Els serveis de salut de Q Sport Urban Fitness estan englobats en un àrea que anomenem "eSPAi del Q"  i son els següents:

 

Servei de Fisioteràpia

De la ma d’una professional qualificada en fisioteràpia neuro musculo-esquelètica es cerca prevenir, mantenir o millorar la salut física dels nostres socis. Des de pautes bàsiques per evitar possibles problemes de salut a programes de rehabilitació, treballant sempre amb teràpia manual i tècniques basades en l’evidencia científica.

 

Servei de Nutrició

De la mà d’un professional qualificat en nutrició esportiva es cerca adpatar la dieta i els hàbits dietètics dels nostres clients per tal de millorar el seu rendiment, afavorir la seva salut i també millorar el seu aspecte general. El complement perfecte per obtenir els màxims resultats a l’exercici físic.

 

Activitats dirigides de Salut

Incloses al nostre horari podem trobar una sèrie d’activitats que tenen com a denominador comú un enfoc cap a la salut. Dintre d’aquest grup hi trobem:

  • Salut:Activitat dirigida que supervisa un professional en fisioteràpia i que esta destinada a aquelles persones que vulguin realitzar una activitat adaptada a diverses patologies o a una activitat controlada i enfocada al manteniment de la salut. Es compaginen sessions dintre del medi aquàtic i fora.
  • Fisio Fun: Activitat que esta realitzada per un professional en Fisioteràpia que compta amb exercicis destinats a millorar elements com la postura, l’equilibri, el treball de Core i tot en una sessió dintre de l’aigua i amb la diversió assegurada.
  • Embaraç:Activitat dirigida i supervisada per una Fisioterapeuta especialista en sol pèlvic que adapta els exercicis i treball a fer per garantir una bona forma física en el part i la prevenció de determinats afeccions en el post part.
  • Postpart: Activitat dirigida i supervisada per una Fisioterapeuta especialista en sol pèlvic destinada a recuperar un estat físic funcional desprès del part.
  • Hipopressius: Métode d’entrenament que es basa en el treball de la faixa abdominal i el periné.