Contacte ESP    CAT Tel. 93 733 10 38

A continuació trobareu una descripció de les instal·lacions on es duen a terme els serveis i activitats de Salut de Q Sport Urban Fitness.

eSPAi

Zona ubicada a la zona d’aigües i sota la denominació de l’eSPAi del Q.  És una zona destinada a l’aplicació de tractaments, massatges i rehabilitació sota la tutela de professionals de la salut Graduats  en Fisioteràpia. Disposa d’una sala d’espera climatitzada i dues cabines independents.

Piscina de 25m

Es desenvolupen les activitats Salut i Fisio fun. És tracta d’una Piscina interior 25m de llargada amb una fondària de 1,35m. La seva temperatura és de 30-32ºC.

Estudi Taronja

Aquesta sala situada a la primera planta es la més gran del club amb una  superficie total de 253 m². Aquesta sala s’empra per fer l’ activitats com Salut. Rep el seu nom pels colors triats per la seva decoració i es caracteritza per ser una sala diàfana amb llum natural i amb capacitat per sessions de gran afluència. Hi podem trobar una tarima que permet seguir el tècnic que fa la sessió des de qualsevol posició.