Contacte ESP    CAT Tel. 93 733 10 38

El servei d’entrenament personal s’adapta a les necessitats i horaris dels nostres clients però oferim una sèrie d’entrenaments destinats a finalitats especifiques:

Entrenament personal de Natació

De la mà d’un professional titulat en entrenament en natació permet millora la tècnica o el rendiment dintre de l’aigua. S’ apliquen exercicis que milloren la resistència aeròbica i l’eficiència dins del medi aquàtic.

Entrenament personal de Running

Ideal per aquelles persones que s’inicien o tenen un cert bagatge en la pràctica del running, trail running o qualsevol prova de resistència. Permet millorar temps, assolir distancies més amplies o millorar la tècnica en aquestes disciplines.

Entrenament personal de Salut

En el nostre equip d’entrenadors personals treballa amb col•laboració amb el nostre departament de salut en aquells casos on s’han de considerar lesions o dolències de qualsevol tipus. Comptem amb professionals en l’àmbit sanitari i especialistes en activitat física per a la salut.

Entrenament personal de Flexibilitat

Entrenament específic destinat a millorar la flexibilitat emprant diferents tècniques i mètodes per augmentar rangs de moviment i treballar les cadenes musculars.

Entrenament personal Pilates

Treballa amb la màxima qualitat i amb un professional qualificat que farà que dominis i aprofitis al màxim aquesta disciplina d’entrenament. Tonifica la musculatura, treballa abdominals i Core i  millora la teva postura.

Entrenament personal Fighter

Si ets practicant d’arts marcials o be t’inicies en qualsevol disciplina, t’oferim aquest entrenament dissenyat per aprendre i obtenir els fonaments tècnics i físics per poder donar el màxim de tu.