Contacte ESP    CAT Tel. 93 733 10 38

Dins del servei d’entrenament personal els nostres clients poden utilitzar qualsevol de les instal·lacions del nostre club per aconseguir els seus objectius però a més disposem de 2 sales exclusives només accessibles als nostres clients. Son la Sala d’entrenament personals i l’estudi Pilates que us passem a descriure a continuació:

Sala d'entrenament personal

Es tracta d’una sala diàfana de 100m² que compta amb els materials i estacions més nous per garantir els resultats dels nostres clients. Hi podem trobar estacions d’entrenament per vibració mecànica, entrenament per suspensió, entrenament  propioceptiu i materials d’entrenament funcional i específic d’us exclusiu pels usuaris d’entrenament personal. Permet l’ús individual o en petits grups fins a un màxim de 4 persones.

Estudi Pilates

Sala específicament dedicada a la pràctica del Pilates® a nivell individual o en petits grups. Compta amb materials per fer treball de MAT Pilates, Refotrmer i la MVE Chair de Peak Pilates® a part del petits materials que s’empren en aquest mètode. Amb 80 m² de superfície permet que treballin petits grups de fins a un màxim de 5 persones